Божиќна Када Кутија За Ткиво Со Леб Со Пролетна Дневна Соба Трпезариска Маса Кутија За Складирање Хартија Нелеплива Подлога За Нозе Тоалетно Ткиво Контејнери За Х?
  • Неодамнешно

Божиќна Када Кутија За Ткиво Со Леб Со Пролетна Дневна Соба Трпезариска Маса Кутија За Складирање Хартија Нелеплива Подлога

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Пластика Оригиналниот Минималистички Дизајн, Креативен, Вграден Пролетен Дизајн, Лесно може Да се Извлече Без Разлика Колку Малку Хартиена крпа. Ново Надградени Силиконски Влошки За Стапала, Стабилни и Нелизгачки и Повеќе не Се Повлекуваат Преку Кутијата За Ткиво. Може Да Се Користи Мала Хартија, Голема Хартија, Ролна Хартија, А Хартиената Крпа Може Да Се Користи Во Широк Опсег Без Ограничување. Заоблени Ги Нагласува Рабовите, Мазни Без Повредување На Рацете, Можете Да Го Користите Со Доверба. Достапно Во 5 Бои : Зелена, Бела, Розова, Портокалова, Сива. Контејнери за замрзнување За Храна Контејнери За Складирање Сирење Организатори Стаклени Контејнери За Храна Со Капаци Херметички Производи За Уредување Дома Контејнери За Складирање Храна За Оставата, Чајната Кујна Контејнери За Повеќекратна Употреба Големи Херметички Контејнери За Складирање Домашно Брашно И Шеќерни Канистри.