Чаша Диспензерот, Плоштад 4 Решетки Чаша И Капакот Држач Кафе Чаша Диспензерот Организатор Организатор Пластична Чаша И Капак Кафе Чаша Организатор За Ресторан Ка?
  • Неодамнешно

Чаша Диспензерот, Плоштад 4 Решетки Чаша И Капакот Држач Кафе Чаша Диспензерот Организатор Организатор Пластична Чаша И Капак Кафе Чаша

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОРГАНИЗАТОР НА ЧАШИ и КАПАЦИ : дозер За шолја За Кафе со прегради со иста големина Чашата можете да ја ставите во едната преграда, а капакот во другата преграда. ГОЛЕМ ОТВОР : Диспензерот За Чаши големиот дизајн на отворање ви овозможува лесно отстранување на чаши и капаци, издржливи и лесни за чистење, може да се исчистат со топла вода или производи за чистење. ПРИМЕНЛИВИ СЦЕНИ : пластична чаша За Повеќекратна Употреба и организатор на капаци е погодна за дома, канцеларија, кафулиња, кафулиња, ресторани, салон итн. БИДЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ : мултифункционалниот диспензер за кафе за еднократна употреба ги одржува шолјите за кафе уредни и уредни во преполната кујна. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ПЛАСТИЧЕН МАТЕРИЈАЛ : држачот за чаши е изработен од густа пластика, Цврст и издржлив, не е лесен за оштетување, може да се користи долго време, можете да го користите со доверба. Карактеристики : 1.ОРГАНИЗАТОР НА ЧАШИ и КАПАЦИ : дозер За шолја За Кафе со прегради со иста големина. Чашата можете да ја ставите во едната преграда, а капакот во другата преграда.ГОЛЕМ ОТВОР : Диспензерот За Чаши големиот дизајн на отворање ви овозможува лесно отстранување на чаши и капаци, издржливи и лесни за чистење, може да се исчистат со топла вода или производи за чистење.

Item Type:
Cup Dispenser
Material:
Plastic
Color:
Black
Weight:
Approx. 1014g / 2.2lb
Specifications:
Square 4 Grids
Product Size:
Approx. 22.3x22.3x19.8cm / 8.8x8.8x7.8in
Package List:
1 x Cup Dispenser