Дозер За Чаши, Држач За Чаши За Ладилник За Вода Од Типот На Влечење, Држач За Чаши За Еднократна Употреба Монтиран На Ѕид, Дозер За Мали Чаши За Домашна Канцеларија ?
  • Неодамнешно

Дозер За Чаши, Држач За Чаши За Ладилник За Вода Од Типот На Влечење, Држач За Чаши За Еднократна Употреба Монтиран На Ѕид, Дозер

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дозер За Чаши Од типот на влечење : Изработен Од НЕЗАГАДУВАЧКИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и проѕирни пластични материјали за КОМПЈУТЕР, што е потрајно и поздраво за секојдневна употреба, лесно се влече, издава по една чаша Санитарни Капачиња За Превртување : дизајнот На санитарни капачиња за овој држач за чаши може да ја заштити хартиената чаша од прашина и вода, а исто така и вода од мокрење на чашата.Едноставно отворете го капакот на горниот дел од диспензерот за чаши за да ги ставите хартиените чаши, полесно за организирање и складирање на чашата. Видлив Прозорец : транспарентен визуелен диспензер за чаши за бања ви помага да ја проверите употребата на хартиените чаши за навремено надополнување. Држи 30-40 чаши, мал диспензерот за чаши ви заштедува простор. Практичен и модерен стилски диспензер за чаши за вода одговара на сите видови декор. Широко Се Користи : добро изработен држач за чаши за ладење вода е идеален за кафулиња, камиони за храна, забави и други видови услуги за пијалоци. Држач за диспензерот за чаши монтиран на ѕид совршен за канцеларија, дом, дневна соба, кујна, бања и многу повеќе. Лесен За Инсталирање : Доаѓа со издржливо лепило за лесна инсталација, без алатки, без дупчење, без оштетување на ѕидот. Совети : Излупете го заштитниот слој на лепилото, а потоа залепете го на мазна и научете ја површината, подобро е да го оставите 24 часа за подобра лепливост. Диспензерот за чаши е изработен ОД апс + проѕирна пластика за КОМПЈУТЕР. Одговара на повеќето мали чаши 3оз - 5оз, чаши со рамно дно и конусна вода што ја елиминираат потребата за прстени со различна големина. Како Да Извадите Само Една Чаша? Некои купувачи рекоа дека чашите излегуваат повеќе од една кога користат.