Алипис 3 парчиња Соба За Висечки Организатори Метални Работилници Мултифункционални Ракавици Салфетка Кујнски Пешкир Магнетни Контејнери За Домаќинство Диспенз?
  • Неодамнешно

Алипис 3 парчиња Соба За Висечки Организатори Метални Работилници Мултифункционални Ракавици Салфетка Кујнски Пешкир Магнетни

DEN 825.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Јаглероден Челик, Гумен Магнет ДРЖАЧ ЗА КУТИЈА ЗА МАГНЕТНО ТКИВО Погоден За повеќекратна употреба, кујна, трпезарија, дневна соба и така натаму. МАГНЕТНО ТКИВО СЛУЧАЈ ПОКРИТИЕ Избор на премија и стабилен материјал, без штетни супстанции и. ВИСЕЧКА РЕШЕТКА ЗА ТКИВО КОРИСТИ РЕШЕТКА И материјал ЗА МАГНЕТНО ТКИВО, оваа кутија за ткиво не е лесно да се деформира или. ДРЖАЧИ ЗА ТКИВО во ФРИЖИДЕР Едноставен и стилски изглед, добра текстура, убав изглед, погоден за организирање на вашите ткива. ДРЖАЧ ЗА ТКИВО во ФРИЖИДЕР Совршена кутија за складирање на марамчиња во ресторани, канцеларии, домови, автомобили и хотелски соби. Јаглероден Челик, Гумен Магнет. ДРЖАЧ ЗА КУТИЈА ЗА МАГНЕТНО ТКИВО Погоден За повеќекратна употреба, кујна, трпезарија, дневна соба и така натаму. МАГНЕТНО ТКИВО СЛУЧАЈ ПОКРИТИЕ Избор на премија и стабилен материјал, без штетни супстанции и. ВИСЕЧКА РЕШЕТКА ЗА ТКИВО КОРИСТИ РЕШЕТКА И материјал ЗА МАГНЕТНО ТКИВО, оваа кутија за ткиво не е лесно да се деформира или. ДРЖАЧИ ЗА ТКИВО во ФРИЖИДЕР Едноставен и стилски изглед, добра текстура, убав изглед, погоден за организирање на вашите ткива. ДРЖАЧ ЗА ТКИВО во ФРИЖИДЕР Совршена кутија за складирање на марамчиња во ресторани, канцеларии, домови, автомобили и хотелски соби. Список на пакети 3 х Карактеристики на држачот за складирање - магнетниот дизајн го прави тоа може да биде прикачен на металната површина, како вратата на фрижидерот, и друго место кабинет хартија крпа кутија. - Материјал : Јаглероден челик, контејнер за магнетно ткиво со гумен магнет-Боја : црна кутија за магнетно ткиво-Капакот На Кутијата За Ткиво е извонредно изработен, а бојата не е лесно да се олупи држачот за кујнско ткиво.