Послужавник За Ситници, Мала Двостепена Лента За Организатор, Мала Квадратна Фиока Керамика, 17 см Квадратна Бела Послужавник Повеќенаменски Организатор За Склади?
  • Неодамнешно

Послужавник За Ситници, Мала Двостепена Лента За Организатор, Мала Квадратна Фиока Керамика, 17 см Квадратна Бела Послужавник Повеќенаменски

DEN 504.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн за заштеда на простор, оваа фиока за складирање е доволно голема за да ги држи вашите предмети без да зазема премногу простор на вашата комода Одличен подарок : овој прекрасен послужавник е совршен подарок за загревање на куќата или посебен подарок за некој што сака да пие кафе во вашиот живот. Дрвениот послужавник има прекрасен бел дрвен фурнир што се пере внатре и надвор, со едноставен и модерен стил. Совршен за комоди, тоалет, маса, фиока или складирање на полица итн. Повеќенаменски : се користи како чинија за храна или организирање козметика, четки за шминка, материјали за здравје и убавина, накит и други основни работи за бања, како што се памучни топчиња, брисеви или предмети за нега на очите. Дизајн за заштеда на простор, оваа фиока за складирање е доволно голема за да ги држи вашите предмети без да зазема премногу простор на вашата комода. Одличен подарок : овој прекрасен послужавник е совршен подарок за загревање на куќата или посебен подарок за некој што сака да пие кафе во вашиот живот. Дрвениот послужавник има прекрасен бел дрвен фурнир што се пере внатре и надвор, со едноставен и модерен стил. Совршен за комоди, тоалет, маса, фиока или складирање на полица итн. Повеќенаменски : се користи како чинија за храна или организирање козметика, четки за шминка, материјали за здравје и убавина, накит и други основни работи за бања, како што се памучни топчиња, брисеви или предмети за нега на очите. Повеќенаменски : се користи како чинија за храна или организирање козметика, четки за шминка, материјали за здравје и убавина, накит и други основни работи за бања, како што се памучни топчиња, брисеви или предмети за нега на очите. Дрвениот послужавник има прекрасен бел дрвен фурнир што се пере внатре и надвор, со едноставен и модерен стил. Дизајн за заштеда на простор, оваа фиока за складирање е доволно голема за да ги држи вашите предмети без да зазема премногу простор на вашата комода.

Features:
Multi-purpose:
used as a food plate or organizing cosmetics, makeup brushes, health and beauty supplies, jewelry and other bathroom essentials such as cotton balls, swabs or eye care items.
The wooden tray has beautiful white washable wood veneer inside and outside, with simple and fashionable style. :
Space saving design, this storage tray is big enough to hold your items without taking up too much space on your dresser. :
Perfect for dressers, toilet top, countertop, drawer or shelf storage etc. :
A great gift:
this beautiful tray is the perfect housewarming gift, or a special gift for someone who likes drinking coffee in your life.
Specification:
Material:
Wood
Weight:
Approx.198g/ 7oz
Size:
Approx.20*20cm/ 7.9*7.9in
Color:
White
Package List:
1 * Tray:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: