ДОИТОЛ Имитација Камен Лосион Шише Шампон Пумпа Диспензерот Пенење Диспензерот Туш Диспензерот Рачно Перење Диспензерот Празни Течни Шише Лосион Празни Шишиња Ш?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Имитација Камен Лосион Шише Шампон Пумпа Диспензерот Пенење Диспензерот Туш Диспензерот Рачно Перење Диспензерот Празни Течни Шише Лосион

DEN 620.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА САПУН ЗА САДОВИ со пумпа Усвоен од премиум керамички и абс материјал, диспензерот за шампон е издржлив за временска употреба КЕРАМИЧКИ ДИСПЕНЗЕР ЗА САПУН со пумпа шишето со диспензерот за пумпа е погодно за полнење и шампон или производи за туширање во дневната соба, кујната и бањата. КОНТЕЈНЕРИ ЗА РАЧЕН САПУН ИСКЛУЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА : диспензерот за лосиони е изработен од керамички и абс материјали, со добри детали, не е лесен за оштетување и достапен за ваша повторна употреба. СМЕШЕН ДИСПЕНЗЕР за САПУН Изработен Со врвен материјал, дозерот за сапун е издржлив и безбеден, погоден за домашна и хотелска употреба. ШИШЕ со керамичка ПУМПА главата на премиум пумпата нема да ' рѓосува и лесно ќе се притисне, што е цврсто и погодно за употреба. Пакет Листа 1_ Карактеристики На Диспензерот За Сапун-Боја : Како Што Е Прикажано Шише Со Пумпа-Капацитет : 310 мл Шише Со Шампон-Големина : 15, 00Х11, 30Х8, 00см/5, 89Х4, 44Х3 кујнски диспензер за сапун. - Материјал : керамички, дозер ЗА пумпа ЗА ЛОСИОН ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ-Изработен од врвен материјал, диспензерот за сапун има мазна текстура, модерен стил, силни и издржливи Шишиња Со Шампон и Регенератор. - Диспензерот е за течен сапун, сапун за садови, лосион, мешавини од есенцијално масло, шампон, итн Шише со Гел за Туширање. - Само притиснете ја пумпата и таа ја издава вистинската количина Сапун за Вашите потреби Течен Дозер за Сапун.