Зеродис 250мл Автоматски Диспензер За Течен Сапун, Инфрацрвен Сензор Без Допир Автоматски Диспензер За Течен Сапун Без Раце За Кујна Болница Училиште Хотелска Канц?
  • Неодамнешно

Зеродис 250мл Автоматски Диспензер За Течен Сапун, Инфрацрвен Сензор Без Допир Автоматски Диспензер За Течен Сапун Без Раце За Кујна

DEN 372.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

На страната на диспензерот за сапун има проѕирен прозорец, можете да ја видите количината на сапун што останува во дозерот за сапун, што е погодно за навремено додавање сапун Чувствителен бесконтактен диспензер за сапун, само ставете ја раката под сензорот за да го стартувате диспензерот за сапун. Кога раката ќе го напушти сензорот, издавањето сапун престанува. Водоотпорен автоматски диспензер за сапун на батерии со капацитет од 250мл. Не вклучува 4xaa алкални батерии. Надградениот сензор не само што има работен век, туку има и поголема чувствителност и е лесен за употреба. Главниот материјал на овој автоматски диспензер за сапун е ABS, користејќи прецизно инфрацрвено движење и технологија за откривање пир сензор. На страната на диспензерот за сапун има проѕирен прозорец, можете да ја видите количината на сапун што останува во дозерот за сапун, што е погодно за навремено додавање сапун. Чувствителен бесконтактен диспензер за сапун, само ставете ја раката под сензорот за да го стартувате диспензерот за сапун. Кога раката ќе го напушти сензорот, издавањето сапун престанува. Водоотпорен автоматски диспензер за сапун на батерии со капацитет од 250мл. Не вклучува 4xaa алкални батерии. Надградениот сензор не само што има работен век, туку има и поголема чувствителност и е лесен за употреба. Главниот материјал на овој автоматски диспензер за сапун е ABS, користејќи прецизно инфрацрвено движење и технологија за откривање пир сензор. Чувствителен бесконтактен диспензер за сапун, само ставете ја раката под сензорот за да го стартувате диспензерот за сапун. Кога раката ќе го напушти сензорот, издавањето сапун престанува.

Item Type :
Soap Dispenser
Material:
ABS
Weight:
Approx. 406g / 14.3oz
Battery:
4 x AAA batteries (not included)
Waterproof rating:
IPX4
Induction distance:
Approx.3-5cm/1.1-1.9in
Capacity:
250ml
How to Use:
1.Openthesoapdispenserandaddanappropriateamountofsoapliquid:
2.Justoutandsense:
Package List:
1 x Soap Dispenser:
1 x Manual: