НИМБ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОБЕЗБЕДУВАЕ, ВИНТЕГЕТ Сто пари за туширање за туширање, водоотпорна полиестерска ткаенина украси за бања, вклучени куки за заве?
  • Неодамнешно

НИМБ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОБЕЗБЕДУВАЕ, ВИНТЕГЕТ Сто пари за туширање за туширање, водоотпорна полиестерска ткаенина украси

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Завеса за туш за ткаенини- висококвалитетна полиестерска туш завеса, не е потребна лагер, вклучува пластични куки за туширање за туширање „Ц“ 3Д завеса за туширање за печатење - живописни бои, јасна слика, без бледнее, без бои што му штетат на здравјето на вашето семејство. Шарена завеса за туширање - ја чува водата во тушот. Водата се лизга и завесата се суши брзо.Вибрант бои, јасна слика, без избледување. Дајте ја вашата бања свежо чувство со декор за завеси за туширање!. Нега на завеси за туширање - може да биде машина што може да се пее во ладна вода. Оваа завеса за туширање ќе ја комплиментира секоја боја на бања. Модел на завеса за туширање - Оваа завеса за туширање може да се користи во бања, стан, кондо, хотел, кампер, студентски дом, училишен туш, атлетски клуб, теретана и насекаде на друго место. И за соодветните килими за бања, таписерија, кујнски завеси, чаршави, ТВ -капаци за прашина, wallидни ќебиња, софа крпи, корици за кревети, итн. Ве молиме, пребарувајте ја NYMB. Користете и грижа : Преуредување на вашата бања со забавни и украсни завеси за туширање. Овие уникатни дизајни се совпаѓаат добро со разни палети на бои на килими, душеци за бања и сите други додатоци за бања.