Универзална Чаша И Држач За Шише За Пиење - Отпорен На Удари и Стабилен. Прилагодлив За Столици За Софа За Автомобил и Патување. Сместува секоја Чаша За Вино или Шише
  • Неодамнешно

Универзална Чаша И Држач За Шише За Пиење - Отпорен На Удари и Стабилен. Прилагодлив За Столици За Софа За Автомобил и Патување.

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Практичен Држач За Вино И Пијалоци : Чувајте ги вашите омилени пијалоци при рака со нашите иновативни држачи за чаши за туширање, со држач за чаши за вино и држач за шишиња за пијалоци за крајна разноврсност Универзален Дизајн На Вшмукување : нашите држачи за чаши за туширање имаат четири силни вшмукувачки чаши за трајно, стабилно држење на која било мазна површина, без разлика дали ги користите во бањата, кујната или дури и во вашиот автомобил. Стилска и Издржлива Конструкција : Изработена од лесна пластика отпорна на удари, нашите држачи за чаши нудат и функционалност и стил со елегантен, рационализиран дизајн кој изгледа одлично во секој амбиент. Прилагодлив и Пренослив : нашите држачи за чаши се дизајнирани да бидат прилагодливи и преносливи, што ги прави совршени за патување, домашна употреба или дури и како држач за чаши за вашиот тросед или столови. Лесен За Инсталирање И Употреба : Едноставно залепете ги нашите држачи за чаши на кој било рамен, сјаен, сув ѕид и уживајте во безгрижно пиење без излевање или неред. Плус, нашите држачи за чаши се лесни за чистење и одржување за трајна употреба. Вовед : Воведување на Нашата Универзална Чаша И Држач За Шишиња За Пијалоци-совршен додаток за секој ентузијаст за пијалоци! Овој држач Отпорен На Удари и Стабилен може да се прилагоди за да одговара на вашите потреби, приспособувајќи ја секоја Чаша За Вино Или Шише со Разумна Големина имајќи ја предвид разноврсноста, може да се користи како Држач За Чаши За Автомобил, Држач За Чаши За Софа, Држач За Чаши за Столови, па дури и Како Држач За Чаши За Патување со својот прилагодлив дизајн, гарантира дека вашиот пијалок останува безбеден и на дофат, без разлика Каде одите Земете го вашиот денес и уживајте во вашиот омилен пијалок со леснотија! Спецификации : 1.