Tfiiexfl Креативен Држач За Чаши За Четкање-Креативна Чаша За Четкање Пластична Четка За Заби Држач За Паста За Заби Чаша За Четкање За Четкање Бања Решетка За Миење Ча?
  • Неодамнешно

Tfiiexfl Креативен Држач За Чаши За Четкање-Креативна Чаша За Четкање Пластична Четка За Заби Држач За Паста За Заби Чаша За Четкање

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени од врвен материјал,, невкусни и погодни за вашиот живот Мултифункционална комбинација : погоден за членови на семејството, држач за четки за заби, мултифункционална решетка за складирање, комплет со 3 чаши за решавање проблеми, вклучително и семејство тоалети. Чувајте ја пастата за заби и четкајте ја сува и чиста. Само ставете ја на бирото, не треба да ја инсталирате, лесна за употреба. Големина : 25,2 х 16,2 х 11 см. Описовој производ е изработен од врвен материјал, а вклучува три чаши за плакнење уста и задебелен држач за четка за заби. Тој е , невкусен и има добри перформанси на висока температура. Безбедни и хигиенски, комбинирајте ги вашите personal тоалети со вашите . Совршен за домашна, хотелска и канцелариска употреба.Карактеристики материјал : ПП.Големина : 25,2 х 16,2 х 11 см.Изработени од врвен материјал,, невкусни и погодни за вашиот живот.