FuninCrea Голф Тоалет Четка Нова Долга Рачка Силиконски Тоалет Четка И Држач Во Собата 360° Без Мртви Агли Флексибилни Длабоко Чистење Тоалет Почиста Четка За Домаќинст?
  • Неодамнешно

FuninCrea Голф Тоалет Четка Нова Долга Рачка Силиконски Тоалет Четка И Држач Во Собата 360° Без Мртви Агли Флексибилни Длабоко Чистење Тоалет

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашата четка за тоалет за голф е лесна и мека, лесно може да се исчисти во сите видови пукнатини и агли, да го реши проблемот со рутинско чистење на мртвите агли, вашата бања ќе изгледа чиста и убава ? Чистење од 360° : новиот дизајн на главата на тоалетот за силиконски голф совршено одговара на сите агли на тоалетот, не оставајќи слепи точки и подобро чистење на аглите и жлебовите на тоалетот. ? Тпр Четка Глава : голф силиконски тоалет четка главата е направена од ТПР флексибилен материјал, умерено мека со посилна моќ за чистење, помагајќи ви лесно да ја завршите работата за чистење без да му наштети на површината на вашиот тоалет. ? Главата На Четката Е Лесна За Чистење : главата на четката за чистење тоалет не се лепи за косата и не остава лесно нечистотија, само исплакнете со вода за да ја отстраните нечистотијата во четката, лесна за чистење и брзо сушење. ? Виси Дизајн : Нашите тоалетни четки и држачи можат да бидат обесени на ѕидот без дупчење, убави и практични, не е лесно да падне, погодно за складирање и секојдневно чистење. ? Мултифункционална Употреба : оваа гумена четка за тоалет не само што може да се користи за чистење на тоалетот, туку може да се користи и за чистење на мијалникот, кадата, аглите на бањата и жлебовите на цевките итн., олеснување на чистењето и заштеда на време. ? Чистење од 360° : новиот дизајн на главата на тоалетот за силиконски голф совршено одговара на сите агли на тоалетот, не оставајќи слепи точки и подобро чистење на аглите и жлебовите на тоалетот.