2 парчиња Рачка За Кујнски Пешкир Монтиран Индустриски Ретро Диспензер Држач За Цевки: Челичен Дизајн Држач За Ѕид На Вратата Од Фарма За Закачалка За Прстен За Бањ?
  • Неодамнешно

2 парчиња Рачка За Кујнски Пешкир Монтиран Индустриски Ретро Диспензер Држач За Цевки: Челичен Дизајн Држач За Ѕид На Вратата

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Железо Решетка За Крпи За бања : Цврста и анти -. Држачот за крпи може да трае долго и не лесно. Лавици за крпи : изглед И структура На Индустриски цевки, може да биде одличен додаток на декор за бања. Држач За крпи : Рустикална Решетка за Крпи, Античка црна завршница создава гроздобер и рустикален изглед, што го одразува индустрискиот стил. Самостојна Решетка За Крпи : може лесно да се монтира на повеќето ѕидни површини, рустикални и индустриски ентериери. Леплива Решетка за Крпи : Изработена од врвен железен материјал, работи подобро во анти-, анти - ' рѓа. Решетка За Крпи За бања : Цврста и анти -. Држачот за крпи може да трае долго и не лесно. Лавици за крпи : изглед И структура На Индустриски цевки, може да биде одличен додаток на декор за бања. Држач За крпи : Рустикална Решетка за Крпи, Античка црна завршница создава гроздобер и рустикален изглед, што го одразува индустрискиот стил. Самостојна Решетка За Крпи : може лесно да се монтира на повеќето ѕидни површини, рустикални и индустриски ентериери. Леплива Решетка за Крпи : Изработена од врвен железен материјал, работи подобро во анти-, анти - ' рѓа. Пакет Листа 1 х Пешкир Бар Карактеристики - Цврст и анти-. Држачот за крпи може да трае долго и не лесно. - Големина : 33,00Х7, 50Х3, 00см/ 12, 97Х2, 95Х1, 18 инчи. Вие би можеле други работи на тоа да се направи тоа да биде одлична декорација во вашата куќа! - Оваа ставка може да ја одржува вашата спална соба чиста и организирана.