Сапун за сапун fshanyue, 2 парчиња мултифункционална кутија за меурчиња со сапун, кутија за сапун од сапун, сапун сапун пена 2 во 1 кутија за пенење за чистење сапун, со ду?
  • Неодамнешно

Сапун за сапун fshanyue, 2 парчиња мултифункционална кутија за меурчиња со сапун, кутија за сапун од сапун, сапун сапун пена 2 во

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетни материјали : Кутијата за сапун со ролери Sawtoot е изработена од висококвалитетна транспарентна ПП, издржлива, мека гумена ролерка има силна апсорпција на вода, висока еластичност, отпорна на натопување, може да се користи долго време SOAP BUBBLER Големина : Големината е околу : 12.2*6,7 см / 4,8*2,8*2,6инч. Погодно за повеќето сапуни, тоа е задолжително за складирање на бања и кујна, едноставен дизајн, мода и софистицираност. Лесно за инсталирање : Само што го отворите капакот и го ставате сапунот помеѓу пролетната база и ролерот за сунѓер и е подготвен за употреба. Богато лежење е создадено со триење помеѓу сапун и валјак за сунѓер. Чиста и хигиенска : Овој организатор на сапун има капак што ефикасно ја изолира нечистотијата и обезбедува хигиена на сапун. Има пумпа за сапун на дното со одредена висина за да се избегне впивање на сапун во вода, тогаш сапунот може да се исуши природно. Два во еден дизајн : Комбинирајте го држачот за диспензерот и сунѓер со лентата за капење. Размислен дизајн ви помага да заштедите простор за countertop и да ја одржувате бањата чиста и уредна. Карактеристики : 1. Интегрираниот дизајн на чистење и складирање, нема потреба да го извадите сапунот во кутијата, само свртете го мекиот гумен валјак и да го триете, ќе произведе многу богата и густа пена.

Material:
PP
Color:
Blue, Grey
Size:
12.2*7.2*6.7cm / 4.8*2.8*2.6inch
 :
Weight:
170 g
Package includes:
2Pcs x Multifunctional Soap Bubble Box:
 :
Note:
1.Please allow 0.5-1cm differences due to manual measurement.:
2.Due to differences in lighting and screens, the color of the product may be slightly different from the picture.:
3.When the soap is first loaded, the foam will not be very rich, and the foam will be rich when the soap is fully contacted with the roller for a while. :