HEIMP 3 парчиња Домашен Штанд Хартија Хотел Cm Декор Капак И Практична Фарма Продавница Продавница Контра Диспензерот Држач За Складирање Полица Употреба Countertop Кригл?
  • Неодамнешно

HEIMP 3 парчиња Домашен Штанд Хартија Хотел Cm Декор Капак И Практична Фарма Продавница Продавница Контра Диспензерот Држач За Складирање

DEN 960.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

синтетички материјал Фен за Чаши за кафе : решетката за складирање чаши за еднократна употреба има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Решетка за Складирање хартиени Чаши : оваа решетка за чаши за еднократна употреба е изработена од дрвен материјал, кој е безбеден и. Контејнер За Чаши за еднократна употреба : Моден изглед, минималистички дизајн, погоден за повеќето стилови на украсување на домот. Штанд за хартиена Чаша : површината на дрвото е и погодна за украси на вашиот дом. Heimpackage Листа 3 x чаша rackfeutrates-Во Споредба со ставање на вашата хартија чаши на маса директно, ова е поудобно И хигејски Начин Хартија Чаша Решетката.- Решетката за чаши за еднократна употреба има и прекрасен изглед и со многу практична решетка за чаши за Употреба За Домашна употреба.- Изработен од дрвен материјал и практичен за долготрајна употреба држач за чаши за кафе.- Големина : Околу 20, 50Х15, 50Х11, 00см/8, 06Х6, 09Х4 полица за хартиена чаша.- чувство за дизајн, дрво ви дозволуваат да ја почувствувате природата, полна со уметнички шарм Дрво Хартија Чаша Штанд.- Материјал : дрво хартија кафе чаша организатор-Боја : Каки пластични чаша диспензерот-Моден изглед, минималистички дизајн, таа е погодна за повеќето Дома декорација Стилови Чаша Организаторите.