Држач за фен за коса, wallид монтиран фен за коса бања за нега на коса, алатка за складирање корпа за складирање алуминиум висина решетката организатор за коса, држач ?
  • Неодамнешно

Држач за фен за коса, wallид монтиран фен за коса бања за нега на коса, алатка за складирање корпа за складирање алуминиум висина

DEN 1348.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок квалитет : Држачот на фен за коса усвојува напреден вселенски алуминиум со издржлив финиш отпорен на 'рѓа Таа има оксидирана полиран финиш и издржливост во комбинација со елегантен, едноставен и модерен стил беспрекорно интегриран во скоро секој декор. Ставка за складирање : Овој организатор на фен за коса им дозволува на вашите алатки за нега на коса да поставуваат мали предмети, организирани и лесни за наоѓање. За да можете да ги чувате сите ваши алатки за жешки стилизирање и чешли и четки. Компатибилен : Овој држач за држачи за фен за коса е преносен за сите типови и големини на фен за коса, покрај фен за коса, може да се користи за одржување на други додатоци за бања како рамно железо и железо за виткање. Покрај тие одлични уста или фокус. Спирален дизајн : Структурата на штандот за фен за коса го држи фен за коса и го спречува да се движи наоколу, и чаша за држење на железо за виткање/зацрвстување за да не се запали случајно на неа. Погоден за бања : Долгач за фен за коса без раце, лесен за инсталирање, добар држач за фен за употреба на домаќинства или хотелска бања. Погодно да користите фен за коса по капењето. Висок квалитет : Држачот на фен за коса усвојува напреден вселенски алуминиум со издржлив финиш отпорен на 'рѓа. Таа има оксидирана полиран финиш и издржливост во комбинација со елегантен, едноставен и модерен стил беспрекорно интегриран во скоро секој декор. Ставка за складирање : Овој организатор на фен за коса им дозволува на вашите алатки за нега на коса да поставуваат мали предмети, организирани и лесни за наоѓање. За да можете да ги чувате сите ваши алатки за жешки стилизирање и чешли и четки. Компатибилен : Овој држач за држачи за фен за коса е преносен за сите типови и големини на фен за коса, покрај фен за коса, може да се користи за одржување на други додатоци за бања како рамно железо и железо за виткање. Покрај тие одлични уста или фокус. Спирален дизајн : Структурата на штандот за фен за коса го држи фен за коса и го спречува да се движи наоколу, и чаша за држење на железо за виткање/зацрвстување за да не се запали случајно на неа. Погоден за бања : Долгач за фен за коса без раце, лесен за инсталирање, добар држач за фен за употреба на домаќинства или хотелска бања.