Pfrewn Гроздобер Сончогледи Крпи за Раце 16x30 Во Цвеќиња Пролет Лето Крпа За Бања Ултра Мека Високо Апсорбирачка Мала Крпа За Капење Кујна Крпа За Гости Украси За Домаш?
  • Неодамнешно

Pfrewn Гроздобер Сончогледи Крпи за Раце 16x30 Во Цвеќиња Пролет Лето Крпа За Бања Ултра Мека Високо Апсорбирачка Мала Крпа За

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СПЕЦИФИКАЦИЈА Стандардни Големини На Крпи за Раце : 16" x30 " Се Одвиваат; Тежина : 130 G УНИКАТНА Тежина НА ДИЗАЈНОТ : 130g. УНИКАТЕН ДИЗАЈН И ПЕЧАТЕЊЕ користи Мек Полиестер-Микрофибер Напред, Памучен Тери Назад, Само Едностран Печатен, Изработен со нетоксични Бои Растворливи во Вода. ТРАЈНИ И ВЛАГА ФИТИЛ Крпите се великодушно со големина на фунти за раце, а не крпи за капење, имаат исклучителна апсорпција и брзо се сушат. Ткаенината непречено се лизга по вашето тело отстранувајќи ја влагата. ВИСОКО АБСОРБЕНТА ЗА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ ЗА СУШЕЊЕ Совршени За секојдневна употреба крпи за раце, како и крпи за плажа, спа крпи, крпи за туширање или кујнски крпи. Дури И Совршен Идеален Подарок. ЛЕСНА Нега Машина Измиена Без Расипување, Натрупување или Губење На Влакненца Под Вода Со Ниска Температура и Дополнително Брзо Сушење. Pfrewn Повеќенаменски Рачен Пешкир Пешкир За Лице Висока Абсорбента Брзо Суви Крпи За Туширање Дебели Меки Крпи На Врвот На Прстот Спецификација : Материјал : 80% Полиестер + 20% Дизајн На Памук : Уникатна Големина На Дизајнот ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ На Модата (околу) : 30"h x 16" w дијаметар N.6 oz Пакет : 1 Парчиња/Пакет pfrewn висококвалитетни крпи за раце се извонредна вредност за секојдневниот пешкир.Ние ги направивме нашите крпи за да ги задоволиме дневните потреби на целото семејство. Карактеристики : - Слика отпечатена на страна Од Микрофибер/тери крпа страна празно-Меки мекост и брза апсорпција-Силни завршени рабови за да се спречи разоткривање-доволно Меки за да бидат неиритирачки, но доволно цврсти за правилна ексфолијација-машината што се пере со минимална влакненца или пролевање брзо Се Суши-Уживајте во чистење без проблеми без никаков ризик од оштетување на вашата кожа, добро како крпа за лице, крпа за раце, лента за потење, крпа за бебиња, кујнска крпа и многу повеќе-за најдобри Резултати, Измијте Одделно При Прва употреба на минимизирана пловечка влакненца-прилагодувањето Е Добредојдено! Клиентите Се Наш Приоритет : ние нудиме 100% без гаранција за враќање на парите од ризик ако не сте воодушевени од купувањето од која било причина.