бураданалдим турски Плажа Пешкир Пештемал Ќебе и турски Амам Бања Ракавица - Памук Пештемал пешкир За Бања, Салата, Базен, Спа и Сауна, Софа Покритие, Пикник Покрити?
  • Неодамнешно

бураданалдим турски Плажа Пешкир Пештемал Ќебе и турски Амам Бања Ракавица - Памук Пештемал пешкир За Бања, Салата, Базен,

DEN 232.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕЖНИ И СУПЕР МЕКИ : Потенки од териклот, Но исто толку абсорбента, нашите турски крпи за плажа стануваат помеки и попривлечни колку повеќе ги миете и користите ТЕНКИ, СТИЛСКИ И ПРАКТИЧНИ : нашите турски крпи за плажа се меки, кадифни и дизајнирани да додадат повеќе шарм на декорот на секоја бања или просторија. Уникатни и елегантни бои кои се идеални за употреба дома и во движење. ЕЛЕГАНТНО И МОДЕРНО : Достапни Во различни бои, со прекрасни контрастни ленти кои создаваат прекрасен гроздобер ефект во вашата бања, овие крпи за туширање додаваат допир на безвременска елеганција без да ја загрозат вашата удобност. ТКАЕНИНА СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Оваа крпа за плажа е изработена со супериорен квалитет, високо издржлив 100% природен памук, специјална ткаенина која е погодна за кожата, многу апсорбирачка, лесна за перење и гарантирано ќе го издржи тестот на времето. Турскиот Амам Кеса Ги Одржува Порите Отворени и Чисти, ПОМАГА ВО НАМАЛУВАЊЕ НА ЦРНИТЕ ТОЧКИ и КЕРАТОЗАТА ПИЛАРИС ПАЃА КОГА СЕ КОРИСТИ РЕДОВНО. Пешкир За плажа : оваа голема крпа е совршена за на плажа. Брзо ќе се исуши, така што не треба да се грижите дали ќе носите влажна крпа наоколу! Крпа за капење : Користете ја дома за да ја исушите косата или целосно да ја замените сегашната крпа. Патување : Компактен и лесен за пакување. Бидете сигурни да ја додадете оваа крпа на вашата листа за пакување за следниот одмор. Спа : Совршен За сауна, или спа ден. Нашите меки и впивачки крпи се совршен додаток на денот на грижа за себе и разгалување.