Сиет Креативна Кутија За Хартија За Ткиво Керамика Кутија За Складирање Салфетки Со Бакарна Декорација На Вилинско Коњче/Птица, Лесна Луксузна Кутија За Салфетка ?
  • Неодамнешно

Сиет Креативна Кутија За Хартија За Ткиво Керамика Кутија За Складирање Салфетки Со Бакарна Декорација На Вилинско Коњче/Птица, Лесна Луксузна

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● НЕ Е ЛЕСНО ЗА ЛАОДИРАЊЕ - - - Висококвалитетен Диспензер за керамички коцки За коцки, отпорен на ' рѓа и антикорозивен, лесен за чистење, можете да уживате во придобивките подолго време ● МОДЕРЕН ДИЗАЈН - - - рачно врежано уметничко ткиво покријте го со бакар вилинско Коњче/декорацијата На Птиците е одлична за Работните Површини за суета во бањата, канцеларија, дневна соба, спални соби, хотел, ресторан и многу повеќе. ● НАЈДОБРИ ПОДАРОЦИ, НАЈДОБРИ ЖЕЛБИ : оваа кутија за ткиво може да се користи и како подарок или празничен подарок (Божиќ, Роденден, Ден На Таткото, Ден На Мајката, Ден На Детето, основни работи во Училиштето итн.) да испрати пријател, љубовник, дете, семејство . ● ЛЕСНО РАКУВАЊЕ - - - Марамчињата лесно може да се отстранат преку долниот отвор на држачот на кутијата за ткиво. Отвореното дно овозможува лесна замена за капакот на празната кутија за ткиво.