Диспензерот ЗА Керамички Сапун ХУИЏИ,Празно Шише Со Течен Лосион Што Може Да Се Полни Со Гроздобер Со Пумпа За Кујна Во Бања, Врежано Розово Порцеланско Шише За Дом?
  • Неодамнешно

Диспензерот ЗА Керамички Сапун ХУИЏИ,Празно Шише Со Течен Лосион Што Може Да Се Полни Со Гроздобер Со Пумпа За Кујна Во Бања, Врежано

DEN 440.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универзален Капацитет : Секоја Пумпа За Диспензерот Содржи 12,2 Унци Течен СапунЛесно Полнење, само отстранете го горниот дел и истурете ја омилената марка сапун или лосион. Квалитетни Материјали : Изработени Од Висококвалитетен Бел Порцелан.Керамичкиот материјал е нетоксичен и невкусен, многу еколошки и лесен за чистење. Дизајн Додатоци : Цврстата пумпа за притискање За непречено функционирање, Е Направена Од премиум абс пластика која Може Да Се Одржува Долготрајна Светла Што Не Е Лесна Кородира или ' рѓа. Сапун Со Стил : оваа пумпа за диспензерот за повеќекратна употреба, полнење става сапун за раце, шампон,регенератор, лосион или сапун за садови или есенцијално масло во стилски и стилски сад; погоден за главна бања, кујна, бања за гости, детска бања,соба за прав, повеќето мијалници за бања и врвови за шминка. РАЗНОВИДЕН ДИСПЕНЗЕР За КЕРАМИЧКИ САПУН : Практичното И Убаво Шише Со Диспензерот За Лосиони е Совршен Подарок за Блиски Пријатели или Роднини.Се Препорачува Исплакнете Со Вода Или Со Неутрални Производи За Перење И Избришете Со Крпа. Универзален Капацитет : Секоја Пумпа За Диспензерот Содржи 12,2 Унци Течен Сапун.Лесно Полнење, само отстранете го горниот дел и истурете ја омилената марка сапун или лосион. Квалитетни Материјали : Изработени Од Висококвалитетен Бел Порцелан.Керамичкиот материјал е нетоксичен и невкусен, многу еколошки и лесен за чистење. Дизајн Додатоци : Цврстата пумпа за притискање За непречено функционирање, Е Направена Од премиум абс пластика која Може Да Се Одржува Долготрајна Светла Што Не Е Лесна Кородира или ' рѓа. Сапун Со Стил : оваа пумпа за диспензерот за повеќекратна употреба, полнење става сапун за раце, шампон,регенератор, лосион или сапун за садови или есенцијално масло во стилски и стилски сад; погоден за главна бања, кујна, бања за гости, детска бања,соба за прав, повеќето мијалници за бања и врвови за шминка.