Alipis 3 компјутери вакуум туш кади вшмукување чаша wallидна полица wallид туш кади вшмукување на полиците за бања за вшмукување чаша бр.
  • Неодамнешно

Alipis 3 компјутери вакуум туш кади вшмукување чаша wallидна полица wallид туш кади вшмукување на полиците за бања за вшмукување чаша бр.

DEN 352.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апс Кади за туширање со чаши за вшмукување : Овој кади за туширање се вклопува за не-порозна, мазна и рамна површина, како што се керамичка плочка, стакло, огледало, гранит, ламинат и која било не-порозна површина со сјајна завршница. Пол за складирање на бања : Полицата за туширање со технологија за вшмукување спречува какво било оштетување на вашиот wallид и овозможува да се пресели флексибилноста. Држач за фен за коса : За бањи и кујнски складирање на шампон, балсам, зачини и така натаму. Само-одводнување на складирање за да се задржи шампон, сапун и други. Држач на сапун за сапун од wallид : Лесен за инсталирање : Исчистете ја и исушете ја wallидната површина и ставете ја корпата за вшмукување на wallидот на плочката, притиснете го копчето и заклучете!. Кади за туширање со чаши за вшмукување : Овој кади за туширање се вклопува за не-порозна, мазна и рамна површина, како што се керамичка плочка, стакло, огледало, гранит, ламинат и која било не-порозна површина со сјајна завршница. Пол за складирање на бања : Полицата за туширање со технологија за вшмукување спречува какво било оштетување на вашиот wallид и овозможува да се пресели флексибилноста. Држач за фен за коса : За бањи и кујнски складирање на шампон, балсам, зачини и така натаму. Само-одводнување на складирање за да се задржи шампон, сапун и други. Држач на сапун за сапун од wallид : Лесен за инсталирање : Исчистете ја и исушете ја wallидната површина и ставете ја корпата за вшмукување на wallидот на плочката, притиснете го копчето и заклучете!. Список на пакети Карактеристики на решетката за складирање на wallидови - Големина : околу 29 x 13. - Полицата за туширање со технологија за вшмукување спречува какво било оштетување на вашиот wallид и овозможува да се пресели флексибилноста.