ДОИТОЛ Сапун Диспензерот Капе Послужавник Ѕид Диспензерот Држач За Перење Алишта Детергент Капе Лента Автоматски Рака Сапун Диспензерот Заградата Капе Фаќач Кап?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Сапун Диспензерот Капе Послужавник Ѕид Диспензерот Држач За Перење Алишта Детергент Капе Лента Автоматски Рака Сапун Диспензерот Заградата

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Fre диспензерот Капе Послужавник Ѕид Држач За Диспензерот За Сапун, Детергент За Перење Капе Капе И Прскање,, Во Исто време, Црната Мат Површина Не Само што Го Прави Диспензерот За Сапун Поубав,туку И Не Оксидира И ' Рѓосува Лесно, А Главата На Пумпата На Овој Диспензер За Сапун Од Нерѓосувачки Челик Содржи Заптивка отпорна на Истекување до Истекување На Течност Овој Рачен Диспензер За Сапун Е монтиран На Ѕид, Кој Лесно може да се Инсталира и Монтира на Кој било Ѕид .Над Главата за Притискање на Диспензерот За Сапун има Кружна Кристална Дупка, Што Ви Е Погодно За Набудување На Внатрешната Содржина на Течност.Копчето На Овој Метален Диспензер За Сапун е Поголемо За да Можеме Да Се Справиме со Него Од Една Страна, Што Го Олеснува Притискањето На Сапунот. Едноставно ставете Ја Раката под Сензорот за Да Го Стартувате Диспензерот за Сапун. Ако Има Истурена Течност, таа ќе Падне На Послужавник, избришете Го Со Крпа после тоа. Овој Држач За Диспензерот За Сапун Е Погоден за Јавни Места како Што Се Канцеларии, Хотели, Болници, Институции, Училишта,. ●Диспензерот За Метален Сапун Е Погоден За Ресторани, Хотели, Канцеларии, Јавни Тоалети, Домашни Тоалети, Домашни Кујни, Бања, Канцеларија, Идеален е за Комерцијална, Јавна Употреба или Домашна употреба. Тоа Може да Биде Да Се Одржи на Различни Течности како Што Се , Гел За Туширање или Шампон.