Абнија Божиќ Рака Крпи 12 х 18 инчен &засилувач; Бања Бомби Подарок Сет - Памук Сад Крпи Супер Мека Кујна Миење Крпи Рачно Изработени Меур И Лебдечки Гази Спа Комплет З?
  • Неодамнешно

Абнија Божиќ Рака Крпи 12 х 18 инчен &засилувач; Бања Бомби Подарок Сет - Памук Сад Крпи Супер Мека Кујна Миење Крпи Рачно Изработени

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Измијте ги крпите пред првата употреба Крпите ќе ја изгубат влакната што остануваат од процесот на ткаење и ќе станат помеки и поапсорбирачки по миењето. Измијте : Користете Ладна вода, Одвоена Боја; не користете белило. Не користете омекнувач (ги премачкува памучните влакна што предизвикуваат пешкир да стане помалку абсорбента). Суви крпи во Циклус На Паѓање за да се минимизира намалувањето. ПРЕМИУМ памучни крпи : Изработени од 100% чист висококвалитетен памук со супер-апсорбирачка висока апсорпција на вода, кој е мек за допир и удобен за употреба, мек и пријателски за кожата допир, не е лесен за деформација или оштетување, погоден за миење, чистење и сушење на рацете, кои исто така се издржливи за повеќекратна употреба, препорачани за миење со раце. Бомбите за капење се целосно растворливи во вода, лесно се исплакнуваат и чистат, нема боење и остатоци од остатоци, нема да ја обојат вашата кожа или када. НОВ ДИЗАЈН НА БОЖИЌНА ТЕМА : Различен од другите три комплети пешкири, нашата најнова комбинација вклучува две крпи и две топчиња со сол за капење.