WRLRUILIAN Злато, Сребрена Четка За Тоалет И Решетка За Складирање, Четка За Тоалет Монтиран На Ѕид, Четка За Тоалет Во Класичен Стил, Четка За Чистење Бања, Чаша За Керам?
  • Неодамнешно

WRLRUILIAN Злато, Сребрена Четка За Тоалет И Решетка За Складирање, Четка За Тоалет Монтиран На Ѕид, Четка За Тоалет Во Класичен Стил, Четка

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршен изглед : решетка за складирање четки за тоалет, класичен стил, злато или сребро со кристал, чаша за складирање четки за тоалет, прекрасен и модерен изглед, направете ја вашата бања уникатна и направете ја работата за чистење попријатна и лесна Сад за складирање : керамичкиот сад за складирање е цврсто поставен во држачот за складирање. Може да ги скрие дамките од вода предизвикани од четката за тоалет, осигурувајќи дека бањата е чиста и сува, а керамичката површина е мазна, лесно се отстранува и чисти и избегнува мирис. Едноставно складирање : дизајнот монтиран на ѕид не зазема простор, правејќи ја вашата бања едноставна и стилска, лавиците за складирање се лесни за инсталирање, завртките се фиксираат на ѕидот и сите завртки се скриени, обезбедувајќи прекрасен изглед. Совршена глава за четка : тркалезната густа глава на четката лесно може да ги исчисти сите делови од тоалетот што сакате да ги исчистите. Главата на четката е умерено тврда и може да се исчисти во длабочина без да се оштети глазурата на тоалетот.