Blmiede бања кујна кујна дистрибуција шише за полнење шампон за шампон за сапун сапун лосион масло за туширање сапун шише wallид монтирана полица за садови решетката го?
  • Неодамнешно

Blmiede бања кујна кујна дистрибуција шише за полнење шампон за шампон за сапун сапун лосион масло за туширање сапун шише wallид монтирана

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично за повеќе места е елегантен и модерен дезинг, декоративниот диспензерот за шампон ќе го направи вашиот дом да изгледа богат и да изгледа како луксузен хотел, без разлика дали е за вашиот дом, кабина, RV кампер или канцеларија, продавница, ресторан, овој сет за диспензери за сапун за сапун Обезбедува идеално решение Лесен за употреба и чистење на налепници што не се означуваат на идот. Решение за заштеда на простор - Овие држачи за шишиња со спреј се одлични за оптимизирање на просторот за складирање во вашиот дом. Држачот на шише за чистење ги одржува вашите материјали организирани и подготвени кога ви требаат. Повеќе не пребаруваат под мијалници или во задниот дел на орманите. Долготрајно држење-Не се сместувајте за куки за шишиња со спреј за еднократно користење што се опаѓаат по само неколку дена. Овој организатор на шише со спреј има супер силен лепило што никогаш нема да го изгуби своето задржување. Снимката не е повторно употреба, нудејќи трајно решение на кое можете да се потпрете. Шишето со пумпа за полнење е изработено од високо издржливо шише со пластична пумпа. Еколошки одговорен шампон, балсам, држач за миење на пумпа за миење. Одлично за повеќе места е елегантен и модерен дезинг, декоративниот диспензерот за шампон ќе го направи вашиот дом да изгледа богат и да изгледа како луксузен хотел, без разлика дали е за вашиот дом, кабина, RV кампер или канцеларија, продавница, ресторан, овој сет за диспензери за сапун за сапун Обезбедува идеално решение. Лесен за употреба и чистење на налепници што не се означуваат на идот. Решение за заштеда на простор - Овие држачи за шишиња со спреј се одлични за оптимизирање на просторот за складирање во вашиот дом.