2 Парчиња Диспензерот За Чаши За Бања Диспензерот за Чаши за Еднократна употреба 3 мл 5 мл Држач За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши ?
  • Неодамнешно

2 Парчиња Диспензерот За Чаши За Бања Диспензерот за Чаши за Еднократна употреба 3 мл 5 мл Држач За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши За Чаши

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ќе добиете : пакетот доаѓа со 2 држачи за чаши, едноставниот и нежен дизајн го прави држачот за чаши да биде интегриран со домашна декорација, нема да изгледа наметливо Специфични информации за големината : држачот за дрвени чаши мери прибл. 9,3 х 9,3 х 9,3 см/ 3,7 х 3,7 х 3,7 инчи, соодветна големина може да ги држи хартиените чаши од 3 унца и 5 унца за еднократна употреба. Цврст и сигурен : диспензерот за чаши е изработен од квалитетен дрвен материјал, мазна површина без брус, отпорен на ' рѓа и цврст, не е лесен за деформација или абење, поддржувајќи за долготрајна употреба. Чувајте го чистењето на чашата за еднократна употреба : држачот за чаши за еднократна употреба може да се нанесе за држење хартиени чаши, можете да ги превртите чашите наопаку за да спречите паѓање прашина во чашите, чувајте ги чашите чисти, во исто време, други лесно можат да ги користат чашите. Разноврсна апликација : диспензерот за хартиена чаша за еднократна употреба може да се постави веднаш до ладилникот за вода, така што пријателите лесно можат да ја најдат чашата, покрај тоа, може да се стави и во бања, кујна или забава за да се обезбедат услуги лесно и погодно. Карактеристики : диспензерот за пластични чаши е добро место за чување чаши за еднократна употреба во спалната соба, практично за употреба кога некој пријател сака да гаргара преку ноќ, а исто така и гаџет за украсување на домот.