ТОАЛЕТНА ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ НОВОЦЕ Четка За Тоалет Со Комплет Држач, Држач За Четка За Тоалет, Четка За Чистење Тоалет Со Добри Рачки Силни Влакна За Тоалет Во Бања Лес?
  • Неодамнешно

ТОАЛЕТНА ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ НОВОЦЕ Четка За Тоалет Со Комплет Држач, Држач За Четка За Тоалет, Четка За Чистење Тоалет Со Добри Рачки Силни Влакна

DEN 1183.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тоалет Четки Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Четка за тоалет со рачка и држач (Може да се закачи). Изработени од цврста и издржлива пластика+нерѓосувачки челик,концизен стил, изглед совршено се совпаѓа со вашата бања. Може длабоко да ја исчисти тоалетната чинија, но нема да ја изгреба поради силните и густи влакна. Со влакната што ја покриваат секоја насока, оваа четка за чистење тоалет ви олеснува да стигнете до тешко достапни места и да ги исчистите. влакната се цврсти, Отпорни на Абење и отпорни на корозија, можат да ги отстранат најтешките дамки на површината и аголните шевови. Густите и цврсти влакна помагаат лесно да се избрише скриената нечистотија за поефикасно чистење. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Четка за тоалет со рачка и држач (Може да се закачи). Изработени од цврста и издржлива пластика+нерѓосувачки челик,концизен стил, изглед совршено се совпаѓа со вашата бања. Може длабоко да ја исчисти тоалетната чинија, но нема да ја изгреба поради силните и густи влакна. Со влакната што ја покриваат секоја насока, оваа четка за чистење тоалет ви олеснува да стигнете до тешко достапни места и да ги исчистите. влакната се цврсти, Отпорни на Абење и отпорни на корозија, можат да ги отстранат најтешките дамки на површината и аголните шевови. Густите и цврсти влакна помагаат лесно да се избрише скриената нечистотија за поефикасно чистење.

18.8 in X 4.1 in X 4.1 in:
remind:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :