Зеродеко 3 Комплети Решетка Без Нокти Метални Полици Полици Од Нерѓосувачки Челик Организатор За Складирање Шминка Полици За Бања За Туширање Држач За Тоалетно Тк?
  • Неодамнешно

Зеродеко 3 Комплети Решетка Без Нокти Метални Полици Полици Од Нерѓосувачки Челик Организатор За Складирање Шминка Полици За Бања За Туширање

DEN 455.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСЕЧКИ КАБИНЕТ за БАЊА Силна носивост, заштитете ги вашите работи од паѓање НЕРЃОСУВАЧКИ МИЈАЛНИК лавиците за бања се дизајнирани со отворена мрежа за максимална вентилација и капе без застоена вода. Полицата за туширање може да се расклопи и повторно да се користи. ЅИД МОНТИРАЊЕ мијалник изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304 и издржлив. МЕТАЛ ОРГАНИЗАТОР полица Исцедете го вишокот вода практично и креативно за суво опкружување во бањата. ПОЛИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЅИД шупливиот дизајн го прави сув, отпорен на ' рѓа за употреба. ВИСЕЧКИ КАБИНЕТ за БАЊА Силна носивост, заштитете ги вашите работи од паѓање. НЕРЃОСУВАЧКИ МИЈАЛНИК лавиците за бања се дизајнирани со отворена мрежа за максимална вентилација и капе без застоена вода. Полицата за туширање може да се расклопи и повторно да се користи. ЅИД МОНТИРАЊЕ мијалник изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304 и издржлив. МЕТАЛ ОРГАНИЗАТОР полица Исцедете го вишокот вода практично и креативно за суво опкружување во бањата. ПОЛИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЅИД шупливиот дизајн го прави сув, отпорен на ' рѓа за употреба. Список на пакети 3 х решетка за складирање 3 х карактеристики на налепници без траги-Големина : Околу 25, 00Х11, 50Х9, 00см/9, 82Х4, 52Х3 Решетка за Складирање. - Боја : Организатор На Ѕид Во Сребрена Бања-Материјал : Кујнски Материјали Од Нерѓосувачки челик-Големина : Околу 35, 30Х13, 00Х8, 50см/13, 87Х5, 11х3 кујнски ѕидни полици. - Исцедете ја вишокот вода практично и креативно за суво опкружување Во бањата Решетка за Складирање монтирана на Ѕид.