AXLIZER 50pcs Прозорец Врата Туш Завеса Додатоци Завеса Железнички Слајд Пластични Предвремени-Во Траверзинг Прачка Слајдови И 50 ПАРЧИЊА Завеса Врвот Куки Драперија Иг?
  • Неодамнешно

AXLIZER 50pcs Прозорец Врата Туш Завеса Додатоци Завеса Железнички Слајд Пластични Предвремени-Во Траверзинг Прачка Слајдови И 50

DEN 137.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетни Материјали : лизгачката шина за завеси и куката за врвот на завесата се изработени од висококвалитетна пластика и нерѓосувачки челик Структурата е силна и издржлива, лесна, но цврста, што е доволно за да ја поднесе тежината на завесата, не е лесно да се скрши, отпорна на корозија, лесна и флексибилна, а белата може добро да одговара на сите видови завеси. Комбинација Употреба : завеса железнички и завеса кука се исти, погоден за големи завеса да се направи тоа мазна, преку употреба на завеса кука, можете лесно да висат завесата, а не лесно да се изгребе завесата, обезбеди многу удобност за вашиот секојдневен живот. Лесен За Инсталирање : предвремениот дизајн го олеснува додавањето на лентата за лизгање во лентата без отстранување на лентата за завеси. Овие лизгачи се компатибилни со повеќето стандардни попречни шипки, лесно се отстрануваат, треба да се инсталираат за неколку минути и лесно може да се заменат или поправат. Пакетот Вклучува : ќе добиете 50 завеса железнички + 50 завеса кука, вкупно 100; Доволна количина, може да ги задоволи вашите потреби за секојдневна употреба и замена во секое време, нема потреба да ги заменувате завесите или завесите, со што ќе заштедите време и енергија. Широк Спектар На Употреба : завеса крст бар слајд железнички и завеса врвот кука се погодни за повеќето завеси, широко се користи во прозорци, спални, ресторани, лизгачки врати, фиксна завеса панели, туш барови, приколки или додадете простор на повеќето компактен простор идеален избор, може да ви обезбеди со инстант заштита на приватноста. Висококвалитетни Материјали : лизгачката шина за завеси и куката за врвот на завесата се изработени од висококвалитетна пластика и нерѓосувачки челик. Структурата е силна и издржлива, лесна, но цврста, што е доволно за да ја поднесе тежината на завесата, не е лесно да се скрши, отпорна на корозија, лесна и флексибилна, а белата може добро да одговара на сите видови завеси. Комбинација Употреба : завеса железнички и завеса кука се исти, погоден за големи завеса да се направи тоа мазна, преку употреба на завеса кука, можете лесно да висат завесата, а не лесно да се изгребе завесата, обезбеди многу удобност за вашиот секојдневен живот.