Прасако 4 парчиња лепило за лепило за туширање, држач за шипки за туширање, држач за држачи за монтирање на wallидот држач за туширање за туширање за wallидови без дупче?
  • Неодамнешно

Прасако 4 парчиња лепило за лепило за туширање, држач за шипки за туширање, држач за држачи за монтирање на wallидот држач за туширање за туширање

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучен пакет : getе добиете 4 парчиња држач за шипки за завеси за туширање Елегантен и стилски изглед, погоден за повеќето стилови на бања. Доволниот број е доволен за да ги задоволите вашите потреби за дневна употреба. Без дупчење : Само излупете го и лепете го држачот на шипката за туширање, а инсталираната рамка за пол нема да дупчи дупки или да ги оштети плочките за бања или wallsидовите. Големината на лепенката може да се намали по волја за да се задоволат вашите различни потреби. Материјали со висок квалитет : висококвалитетен акрилен материјал може да ја задржи вашата шипка за туширање од нула или браник. Налепницата со дијаметар од 2 инчи може да задржи до 20 килограми. Силно лепило : Овој држач за шипки за завеси за туширање лесно да се избегнат некои потенцијални и несакани паѓања, проверете дали е совршена безбедност. Широк апликација : Елегантен и стилски изглед, погоден за повеќето стилови на бања. Едноставниот и елегантен дизајн ја разубавува вашата бања. Почитувани клиенти, добредојде во нашата продавница, ние секогаш се трудиме да им обезбедиме на клиентите производи со најдобар квалитет и услуги, во процесот на купување, ако има нешто што ве прави да се чувствувате незадоволни, можете да ми кажете, ние веднаш ќе ги исправиме, посветени да ви донесе најсовршено искуство за купување.