Кабилок Држач За Сунѓер За Садови Диспензерот За Сапун За Кујнски Сунѓер За Садови Мијалник За Сапун За Садови Притискање На Течност За Чистење Четка За Бришење Ку?
  • Неодамнешно

Кабилок Држач За Сунѓер За Садови Диспензерот За Сапун За Кујнски Сунѓер За Садови Мијалник За Сапун За Садови Притискање На Течност

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компактен дизајн, можете да го ставите на кујнскиот шалтер без да заземате премногу простор Идеален подарок за пријателите и семејството кои сакаат да прават домашни работи, ќе им се допадне. Заштедете простор, компактен и не заземајте простор. Функција : Кујна автоматски пополнете притискање сапун течност диспензерот. Практично, без отпад, автоматско празнење на течноста. Компактен дизајн, можете да го ставите на кујнскиот шалтер без да заземате премногу простор. Идеален подарок за пријателите и семејството кои сакаат да прават домашни работи, ќе им се допадне. Заштедете простор, компактен и не заземајте простор. Функција : Кујна автоматски пополнете притискање сапун течност диспензерот. Практично, без отпад, автоматско празнење на течноста. Опис диспензерот за сапун од пена е издржлив и сигурен, безбеден и еколошки, стилски и убав. Лесен за употреба и мазен течен исцедок. Погоден е за хотели, домови, ресторани, бањи, мијалници, кујни, јавни бањи итн. Карактеристики-Материјал : АБС-Боја : Бела Големина : 5.