Решетка за крпи, шина за крпи за бања, решетка за ѕидни крпи, Гроздобер Шини За Крпи Од Нерѓосувачки Челик Монтиран На Ѕид, Решетка За Крпи За Бања Со Златна Завршниц?
  • Неодамнешно

Решетка за крпи, шина за крпи за бања, решетка за ѕидни крпи, Гроздобер Шини За Крпи Од Нерѓосувачки Челик Монтиран На Ѕид,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : шината и завртките за крпи за бања се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, антикорозивен и отпорен на ' рѓа, не бараат многу одржување, погодни за влажни места како што се туш, кујна и бања УНИКАТЕН ДИЗАЈН : шината за крпи за бања има златна полирана завршница и кристална декорација, ретро и елегантна, создавајќи класичен изглед и ја носи вашата бања на следното ниво. Лесно за инсталирање : решетката за крпи за бања усвојува метод на фиксна завртка, инсталацијата за дупчење е поцврста од самолепливата инсталација, без ризик од паѓање, погодна за сите видови ѕидови. Применливи Места : решетката За Крпи За Ѕидни полици може да виси и организира крпи за лице, крпи за капење и облека, погодни за спални соби, бањи, кујни, простории за перење, дворови, луксузни хотели и бањи. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Нашата практична решетка за крпи поставена на ѕид има силна горна полица која нуди многу простор за тоалети, средства за чистење или крпи за замена.