Четка За Чистење Тоалетна Чинија Четка За Домашен Тоалет Четка За Домаќинство Долга Рачка Без Дебели Влакна Со Мртов Агол Четка За Чистење Со Четка За Чистење Четк?
  • Неодамнешно

Четка За Чистење Тоалетна Чинија Четка За Домашен Тоалет Четка За Домаќинство Долга Рачка Без Дебели Влакна Со Мртов Агол Четка За Чистење

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за дома, хотел, стан и други места Асистент за чистење на домот, продолжена четка за тоалет со капак, целосно затворена основа. Малиот простор е паметен, а просторот за бања треба да покажува и лесна луксузна luетика. Хемисферата ја опкружува главата на четката, што е погодно за чистење на аглите и пукнатините. Со дизајн на капакот, лесен за заклучување мирис, целосно затворена основа, валканата вода не ја валка земјата. Длабинско чистење, дамките од вода не се лесни за прскање, практична преграда за да се спречи прскање на водата на рацете што се користат. Погоден за дома, хотел, стан и други места. Асистент за чистење на домот, продолжена четка за тоалет со капак, целосно затворена основа. Малиот простор е паметен, а просторот за бања треба да покажува и лесна луксузна luетика. Хемисферата ја опкружува главата на четката, што е погодно за чистење на аглите и пукнатините. Со дизајн на капакот, лесен за заклучување мирис, целосно затворена основа, валканата вода не ја валка земјата. Длабинско чистење, дамките од вода не се лесни за прскање, практична преграда за да се спречи прскање на водата на рацете што се користат. Фонместронг и цврст. Тоа ќе го одржува вашиот тоалет и бања чисти во секое време.Домашна Четка За Тоалет Долга Рачка За Домаќинство Без Дебели Влакна Со Мртов Агол Четка За Чистење Со Четка За Чистење На Основата Име На Производот : Висечка Подна Четка За Тоалетна Четкапроизвод боја : сина, зелена, бела материјал на производот : PPWeight : 0,344 kgproduct карактеристики : силна способност за чистење, без ќорсокациинсталација : ѕид без дупкикоп на примена : тоалет, пакување во бања : четка за тоалет_ 1, база на тоалет 1 Белешки 1 Ве Молиме Проверете Ја Големината И Бојата Пред Да Купите.