ИЗОБИЛУВА ЖИВОТЕН Стил Бања Мат, Симпатична Бања Мат, Бледнеат Отпорни Симпатична Бања Декор, Смешни Тафтувани Микрофибер Бања Килим, Машина За Перење, Екстра Голе?
  • Неодамнешно

ИЗОБИЛУВА ЖИВОТЕН Стил Бања Мат, Симпатична Бања Мат, Бледнеат Отпорни Симпатична Бања Декор, Смешни Тафтувани Микрофибер Бања Килим, Машина

DEN 591.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Направено За Долготрајна Апсорпција и Удобност Овие слатки килими за бања го ублажуваат притисокот врз нозете кога ќе излезете од тушот. Површината на микрофибер е кадифено-мека, брзо впива импресивна количина на вода за да го задржи подот без лизгање. ? Нуди Одличен Зафат. Оваа забавна подлога за капење се држи до подовите за капење и туширање и останува на место. Ве одржува вас и вашето семејство безбедни кога излегувате од туш. Подлогата од латекс овозможува без напор да се држи до мазни, чисти површини. ? Додава Поп На Забава И Стил. Изберете од нашата 2 разиграна новина со дизајни со подигнати букви за да најдете совршен завршен допир за вашата бања. Достапно во "Соблечи се" и "Соблечи го". Додадете малку забава, врзете го вашиот постоечки декор и позајмете на амбиент сличен на бањата. ?Оеко-ТЕКС И СТАНДАРД 100 Сертифицирани. Оваа смешна подлога за капење е одобрена од една од најпознатите светски етикети за текстил.