Пумпа За Дозер ЗА Сапун ЈИВАНГО, Шише Со Лосион Контејнери Од Високата Класа Со Хромирана Рачна Пумпа Розова Утринска Слава Резба Се Однесуваат На Бања Хотелска Ку?
  • Неодамнешно

Пумпа За Дозер ЗА Сапун ЈИВАНГО, Шише Со Лосион Контејнери Од Високата Класа Со Хромирана Рачна Пумпа Розова Утринска Слава Резба Се Однесуваат

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сапун за полнење за издавање делови од течност за миење раце, детергент за садови, лосион за шампон или сапун Материјал : Смола. капацитет : 350мл/12. Бпа-Бесплатен Издржлив и безбедносен материјал и за долготрајна употреба. Подобрениот систем на пумпа е понапорен и издржлив. Сапун за полнење за издавање делови од течност за миење раце, детергент за садови, лосион за шампон или сапун. Материјал : Смола. капацитет : 350мл/12. Бпа-Бесплатен Издржлив и безбедносен материјал и за долготрајна употреба. Подобрениот систем на пумпа е понапорен и издржлив. Користете квалитетен петг материјал за рафинирање, тој е отпорен на триење и издржлив. И може да се користи циклус.Направено од висококвалитетно, 45% рециклирано стакло во ВЕЛИКА британија и Европа.Бпа-бесплатен, дизајн отпорен на истекување, слаба отпорност на киселина, тој е без вкус на Животната средина.Користете За чување Етерични Масла,Регенератор,Миење На Телото,Миење Раце,Лосион За Раце,Гел Против Бакар,Натопување Бања, шампон за дома и патување.