Рустикален Камион За Камиони Со Цвеќиња За Туширање Фарма За Свежо Цвеќе Сино Тил камион На Рустикален Гроздобер Дрвен Ретро Стил На Земја Ткаенина Декор За Бања З?
  • Неодамнешно

Рустикален Камион За Камиони Со Цвеќиња За Туширање Фарма За Свежо Цвеќе Сино Тил камион На Рустикален Гроздобер Дрвен Ретро Стил

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина и материјал long 70 инчи долг х 70 инчи широк, Вклучува 12 слободен куки ткаенина полиестер Рустикален Камион За Камиони Со Цвеќиња За Туширање Фарма За Свежо Цвеќе Сино Камионче На Рустикален Гроздобер Дрвен Ретро Стил На Земја Ткаенина Завеса За Декорација На Бања со Куки. Дигитално печатење-Напредна технологија за дигитално печатење, висока реставрација на сликата, така што ќе бидете извонредни. Одличен подарок - ова е одличен подарок за вашето семејство или пријатели и пригоден начин за подобрување на изгледот на вашата бања. Дизајнер уметнички дела-Внимателно дизајнирани, ова не е обична туш завеса.Единствен Вистински. Пакетот вклучува : 1 туш завеса со слободен куки.Материјал : полиестерска ткаенина.Машина за перење.Големина : 180х180см, одговара на повеќето стандардни големина туш штанд бања када.Мултифункционален : не само што може да се користи како завеса за туширање во бања,туку може да се користи и како завеса за врата,завеса за кујна,завеса за прозорци,декор за ѕидна уметност,позадина за фотографии,крпа за маса итн., заштитете ја вашата приватност, прекрасна уникатна дизајнирана завеса за туширање може да ја освежи вашата бања и да ви го разубави денот!Се суши брзо откако ќе земете shower.It не е премногу тенок или премногу дебел, нема потреба лагер.Шема : Дигитално печатена шема Со Висока Резолуција.Направете ја Вашата Бања привлечна.Имаме различни теми за да изберете.