Пластични Корпи Со Рачки, Кутија За Складирање Корпи За Организатори На Полици За Домашна Кујна Бања Соба За Студентски Дом Канцеларија (Сина)
  • Неодамнешно

Пластични Корпи Со Рачки, Кутија За Складирање Корпи За Организатори На Полици За Домашна Кујна Бања Соба За Студентски Дом Канцеларија (Сина)

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина на пластична Корпа : 11 Во W x 7 Во L x 7 Во H, тоа е пренослива корпа за туширање која има совршена големина и може да го држи она што ви треба Преносни Рачки : со двојни рачки, преносливата пластична корпа за складирање е попогодна и без напор за движење и земање. Шуплив Дизајн : дупките на дното на пластичната корпа овозможуваат корпата за туширање да проветрува и да ги одржува работите суви. Премиум Материјал : Изработен од пп материјал без БПА, со мазни и тркалезни рабови, организаторот за чистење на кади со рачки има силна носивост и издржливост. Мултифункционално Складирање : оваа корпа за организатор на туш е многу погодна за складирање на разни ситници, како што се средства за чистење, гел за туширање, шампон, крпи, козметика, детски играчки и грицки итн; едноставен и стилски изглед, погоден за различни домашни стилови. Употреба : Бања, спална соба, кујна. Материјал : издржлива пластика со Висока густина, Без БПА. Големина на производот : 11 л х 7 в х 7 инчи, (рачно мерење, може да има мали грешки). Тежина : 0,573 фунти. Пакет : Пластична корпа за складирање со рачки х 1 Пакет. Тип На Монтирање : Слободно Стоење. Широк Спектар На Апликации : Погоден За бањи, кујни, детски соби, спални соби, универзитетски студентски домови, училници, канцеларии, гаражи, базени, плажи и градини. Со нашиот кади за чистење, можете уредно да ги чувате работите, да заштедите простор во вашиот дом и да се ослободите од хаосот. Мултифункционално Складирање : пластичната корпа е многу погодна за складирање на разни ситници, како што се средства за чистење, гел за туширање, шампон, крпи, козметика, средство за дезинфекција на раце, детски играчки, канцелариски материјали, закуски итн. Дали сте загрижени за проблемот со неуредни бањи, спални соби, кујни или работни површини?.