Биенка Фрижидер Одводна Дупка Отстранувач На Затнување Поставете Алатка За Чистење Алатка За Еднократно Чистење Комплет За Багер За Фрижидер Чистење Црево За Шпр?
  • Неодамнешно

Биенка Фрижидер Одводна Дупка Отстранувач На Затнување Поставете Алатка За Чистење Алатка За Еднократно Чистење Комплет За Багер За Фрижидер

DEN 1040.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетни Материјали : Шприц За Чистење Изработен од нови медицински проѕирни материјали, Еднократно, силен и издржлив Флексибилна Четка за Чистење На Фрижидерот : има тубуларна четка на едниот крај и прстен на другиот крај. Косата со четка може нежно да ја избрише нечистотијата без да го оштети цевководот. Погоден за секој површински материјал. Силна Применливост : Алатка За Чистење На Затнување На Дупката За Одвод На Фрижидер Погодна За сите марки фрижидери, витрини за замрзнување и кабинети за вино. Лесен за употреба не мора да го исклучувате уредот за време на употребата за да избегнете расипување на храната. Вистинска чиста бања, кујна, мијалник, затнувањето на кадата, може да се направи лесно. ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО Е НАШ 1 ПРИОРИТЕТ-ве Молиме слободно контактирајте не ако имате какви било прашања, ние ќе обезбедиме Највисоко Оценета Услуга за Клиенти. Квалитетни Материјали : Шприц За Чистење Изработен од нови медицински проѕирни материјали, Еднократно, силен и издржлив. Флексибилна Четка за Чистење На Фрижидерот : има тубуларна четка на едниот крај и прстен на другиот крај. Косата со четка може нежно да ја избрише нечистотијата без да го оштети цевководот. Погоден за секој површински материјал. Силна Применливост : Алатка За Чистење На Затнување На Дупката За Одвод На Фрижидер Погодна За сите марки фрижидери, витрини за замрзнување и кабинети за вино.