Кабилок лебдечки полици лебдечки полици 2 парчиња лепило туш лепило полица само лепила полици за туширање полици за полици за бања, пластични бања лебдечки аголни ?
  • Неодамнешно

Кабилок лебдечки полици лебдечки полици 2 парчиња лепило туш лепило полица само лепила полици за туширање полици за полици за

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПП, ПВЦ Држач на тоалети гел- изработен од високо-класен материјал, нема да избледи и 'рѓа, и издржлив, не е лесен за паѓање. Пол за складирање на телефон- Лесно за инсталирање. Искористете го максимумот од сè и заштедете простор. Roll Roll Roll- Едноставниот изглед и исклучителната занаетчиство го прават решетката за складирање поуникатно. Држач на ткиво за бања- решетката за складирање со голем капацитет ви помага брзо да го пронајдете она што ви треба без да потрошите време. Залепете на wallидна полица- решетката за бесплатно складирање на ноктите, не го повредува wallидот и не зазема простор. Држач на тоалети гел- изработен од високо-класен материјал, нема да избледи и 'рѓа, и издржлив, не е лесен за паѓање. Пол за складирање на телефон- Лесно за инсталирање. Искористете го максимумот од сè и заштедете простор. Roll Roll Roll- Едноставниот изглед и исклучителната занаетчиство го прават решетката за складирање поуникатно. Држач на ткиво за бања- решетката за складирање со голем капацитет ви помага брзо да го пронајдете она што ви треба без да потрошите време. Залепете на wallидна полица- решетката за бесплатно складирање на ноктите, не го повредува wallидот и не зазема простор. Список на пакети 2 x Полици за складирање 2 X налепници без нокти Карактеристики - Направени од високо -класа материјал, нема да избледат и 'рѓа, и издржливо, не е лесно да се испаднат.