Алипис 2 парчиња тоалети виси шампон полица мултифункционални кујнски зачини решетки wallидови без дупчење направете туш за складирање бања удобен кади-студентски ?
  • Неодамнешно

Алипис 2 парчиња тоалети виси шампон полица мултифункционални кујнски зачини решетки wallидови без дупчење направете туш за складирање

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Држач за четкичка за заби на wallидот : Дизајнот на шупливата дно го прави решетката за туширање на wallидот брзо, чувајте ги предметите суви без да акумулирате нечистотија. Организатор за виси за туширање : решетката за складирање на бања може да ви помогне да ги чувате сите видови на материјали за бања, лесен за употреба. Заштедете време. Стенд за складирање : Додатоци за туширање за бања, повеќе-функционални решетки за складирање на бања за бања за лежиште за хартија за шампон не паѓа, инсталацијата е стабилна и не е лабава, ве носи поголема погодност. Wallидна полица за организатор на бања : Рамни површини предмети од лизгање на полиците, додека шишињата на стреата не паѓаат на бањата или подот. Полица за бања на wallидови : Мултифункционални полици за складирање : Оваа лебдечка полица не може да се монтира како одличен декор, туку и полица за складирање. Држач за четкичка за заби на wallидот : Дизајнот на шупливата дно го прави решетката за туширање на wallидот брзо, чувајте ги предметите суви без да акумулирате нечистотија. Организатор за виси за туширање : решетката за складирање на бања може да ви помогне да ги чувате сите видови на материјали за бања, лесен за употреба. Заштедете време. Стенд за складирање : Додатоци за туширање за бања, повеќе-функционални решетки за складирање на бања за бања за лежиште за хартија за шампон не паѓа, инсталацијата е стабилна и не е лабава, ве носи поголема погодност. Wallидна полица за организатор на бања : Рамни површини предмети од лизгање на полиците, додека шишињата на стреата не паѓаат на бањата или подот. Полица за бања на wallидови : Мултифункционални полици за складирање : Оваа лебдечка полица не може да се монтира како одличен декор, туку и полица за складирање. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на полиците на wallидови - оваа wallидна решетка ги прикажува и организира вашите ситни работи во вашата бања, што може да ви донесе многу погодности за складирање на кујната.