ПОРТИ ЗА СКАЛИ ЗИЛЕДВ,Игралишта За Миленичиња, Безбедносна Порта Автоматско Затворање На Безбедносната Врата Бариера Домашна Врата Ограда За Скали Бели Скали Бал?
  • Неодамнешно

ПОРТИ ЗА СКАЛИ ЗИЛЕДВ,Игралишта За Миленичиња, Безбедносна Порта Автоматско Затворање На Безбедносната Врата Бариера Домашна Врата Ограда

DEN 388.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедносни Порти Материјали : Строг Избор На Стандардни Безбедносни Материјали Абс Пластика + Цевка Од Јаглероден Челик + Боја За Животната средина Двонасочно Отворање На Вратата : Двонасочно Отворање На Вратата Од 180 Степени, Позиционирање Од 90°/Автоматско Затворање Помалку Од 90°, Лесен Пристап,. Едноставно Отворање На Вратата : Возрасните Можат Да Ја Отворат Вратата За Неколку Секунди со Едната Рака( Еден Клуч За Отворање), Едноставно Да Ја Отворат Вратата со 2 Прсти, А Горните И Долните Брави На Вратите Може да се Отворат со Поврзување. Безбедносни Порти Високи Широки Големи : Се Проширува до Скалите и Отворите Широки помеѓу 75-304см. Застанете високи 77 см. Лесен За Инсталирање : Треба Само Да Ја Прилагодите Спиралата Со Четири Агли за Да Ја Инсталирате Преку Силата На Реакција и Да ја Прилагодите Должината на Инсталацијата на Шината на Вратата помеѓу Двата Ѕида Со Прилагодување На Должината на Завртката. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.