Aunevn Peat Playpens Безбедносни Порти Екстра Високи Порти Под Притисок За Деца, Внатрешна Порта За Скали Бели Метални Безбедносни Порти Што Се Повлекуваат Скалила-Балустр?
  • Неодамнешно

Aunevn Peat Playpens Безбедносни Порти Екстра Високи Порти Под Притисок За Деца, Внатрешна Порта За Скали Бели Метални Безбедносни

DEN 1438.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цел : Спречете Го Вашето Бебе Да Шета По Своја Волја и Случајно Повредено Операција Со Една Рака Операцијата Со Една Рака е Фантастична За Моменти кога Го Држите Вашето Дете и Функцијата За Двојно Заклучување Обезбедува Дополнителна Безбедност За Да Му Помогне На Вашето Дете Да Биде Побезбедно. Забелешка : ако Димензијата На Инсталацијата е Поголема од Должината 86 см, Треба да Ги Користите Екстензиите. Ве молиме Проверете Дали е Доволно Стабилен пред Употреба откако Ќе Завршите Со Инсталирањето. Широка Бебешка Порта, Направена Специјално За Родителите Кои Бараат Дополнителен Мир на Умот и Разноврсност, Да се Инсталира На Ѕидот или Вратата, Функционален, Лесен и Пренослив,Удобен Дизајн За Прошетка. Одлично За Домашни Миленици Направени Од Онг, Материјали Совршено Е Дури И За Најжелните Миленичиња!. Име На Производот : Бебе Детска Безбедносна Порта.Материјал : Пластика+Пегла : 100 cmfeutures : Сцени : Ѕид Монтирани Дизајн Совршен За Ходникот, Вратата, Отворени Простори, И Дното На Скалите.