Katutude 8 пакет цртани мечки мечки заштитени Ангели Анти-колониски мебел остри агли браници за бебиња за заштитени гумени аголни заштитници за бебиња перница силикон?
  • Неодамнешно

Katutude 8 пакет цртани мечки мечки заштитени Ангели Анти-колониски мебел остри агли браници за бебиња за заштитени гумени аголни заштитници

DEN 206.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чувајте го детето безбедно : Совршено ги завитка острите агли на разни мебел, обезбедувајќи побезбеден и повеќе слободен простор за активности за деца Висок квалитет : Направено од силиконски и ПВЦ, безбеден и без мирис, густ, мек и има силен отпор на влијание. Чувари на агол за мебел : Погодно за ТВ -штанд, трпезариска маса, кабинет, маса за кафе, маса во кревет, софа, полица за книги. Лесен за инсталирање : Самолепливо двострано лепило дизајн, лесен за инсталирање, супер леплива, не е лесна за паѓање. Широка примена : Може да се користи на дрво, стакло, метали, керамички, мермер, бетонски и разни тврди материјални агли. Чувајте го детето безбедно : Совршено ги завитка острите агли на разни мебел, обезбедувајќи побезбеден и повеќе слободен простор за активности за деца. Висок квалитет : Направено од силиконски и ПВЦ, безбеден и без мирис, густ, мек и има силен отпор на влијание. Чувари на агол за мебел : Погодно за ТВ -штанд, трпезариска маса, кабинет, маса за кафе, маса во кревет, софа, полица за книги.