ToyAndona Безбедност на деца Заклучување Детски кабинети брави Фрижидер заклучување за деца фиоки за бебиња брави Фрижидер брави за деца лепило за заклучување на каби?
  • Неодамнешно

ToyAndona Безбедност на деца Заклучување Детски кабинети брави Фрижидер заклучување за деца фиоки за бебиња брави Фрижидер

DEN 236.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Детска заклучување на рерната : Има широк спектар на апликации и може да се примени на врати за фрижидер, врати од кабинетот, фиоки , Брави за фиоки за бебиња : Тој е погоден за разни мебел, како што се ормани, врати, фиоки, врати за бебиња, полици за книги, фиоки за биро, за ефикасно заштита на безбедноста на децата и да спречи несреќи. Брави за безбедност на децата : Со фино изработка, едноставна во дизајнот и многу практично во употреба, лесно освојувајте ги вашите услуги. Брави на фрижидер за деца : Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик и убав изглед. Врати за докажување на децата : Ротација од 360 степени, можете да го користите овој затворен часовник во повеќе прилики. Пакетот вклучува 5 X Карактеристики на бравите на кабинетите - Материјал : АБС фрижидер брави за деца - ротација од 360 степени, можете да го користите овој затворен часовник во повеќе прилики брави на кабинетите за бебиња. - Има широк спектар на апликации и може да се примени на врати за фрижидер, врати од кабинетот, фиоки, итн. - Дизајн на двојни печати, удобен за употреба, тешко за децата да ги отклучат фиоките за фрижидер.