Акмор Дете Темперамент Ранец Поводник, Бебе Диносаурус Ранци Со Анти Изгубени Рачниот Зглоб Врска, Симпатична Мини Дете Ранец Нараквица Врзувачки Ремен И Заштита ?
  • Неодамнешно

Акмор Дете Темперамент Ранец Поводник, Бебе Диносаурус Ранци Со Анти Изгубени Рачниот Зглоб Врска, Симпатична Мини Дете Ранец Нараквица

DEN 287.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чувајте Ја Безбедноста : Да Останете деца блиску до вас во исто време да им давате независни за време на активности во затворени простории или на отворено, повеќе да не се грижите дали вашето малечко ќе побегне Атрактивна Шема На Диносауруси : мини ранец за мали деца со неколку слатки модели на диносауруси кои навистина го прават привлечен. Децата ќе сакаат да носат. Идеални подароци или роденденски подароци или Божиќни подароци за девојчиња и момчиња. Компактна Големина : ранецот за мали деца е погоден за мали деца на возраст од 1-3 години под тежина од 38 килограми. Должината на ременот за рамо може слободно да се прилагоди. Фантастичен мал ранец, совршен за да ги собере најважните работи на вашите деца како пелена, марамчиња, шише, промена на облека, закуска, играчки итн. 4 Начини На Употреба : 9 Детето може да го носи како ранец. _диносаурус ранец + поводник. + Диносаурус ранец + рачниот зглоб врска. # Анти-изгубени рачниот зглоб врска. Со овој ранец со поводник за зглоб, не мора да се грижите дека вашето љубопитно дете ќе талка изгубено. Уживајте Во Среќното време : Слаткиот Ранец За Ремени е дизајниран за поголема симпатичност и за вашето дете да се забавува. Совршено е за зоолошка градина, парк, аеродром, патување, саеми, музеи, повеќе преполни области. Чувајте Ја Безбедноста : Да Останете деца блиску до вас во исто време да им давате независни за време на активности во затворени простории или на отворено, повеќе да не се грижите дали вашето малечко ќе побегне. Атрактивна Шема На Диносауруси : мини ранец за мали деца со неколку слатки модели на диносауруси кои навистина го прават привлечен. Децата ќе сакаат да носат. Идеални подароци или роденденски подароци или Божиќни подароци за девојчиња и момчиња. Компактна Големина : ранецот за мали деца е погоден за мали деца на возраст од 1-3 години под тежина од 38 килограми.