Kisangel 140 парчиња wallидни капачиња Деца за новороденчиња Деца за приклучок Електричен стил Електричен стил Особено бебе покрива излез за заштита на домашен терен заш?
  • Неодамнешно

Kisangel 140 парчиња wallидни капачиња Деца за новороденчиња Деца за приклучок Електричен стил Електричен стил Особено бебе покрива излез

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Електричен излез на капакот : Нежните површини и тркалезни рабови без закопчиња, тоа нема да им наштети на рацете и кожата на вашето бебе при допирање Опфаќања на приклучоци за wallидови : Корисни капаци на штекерот се безбедни и сигурни, за децата што допираат до област на опасност. Обвивки за безбедност на бебето : Направено од ABS материјали, трајни и цврсти во употреба. Опфаќања на приклучоци за приклучоци : Минимизирање на шансите вашиот мал истражувач да ги достигне електричните во вашиот дом. Обвивки на електричен штекер : Специјален дизајн и во фино изработка. Најдобрата замена за вашата стара, скршена. Пакетот вклучува карактеристики на капаци на приклучоци од 140 x - тој е во стабилни карактеристики, високи перформанси и е во голема сигурност, едноставна, лесна за инсталирање на капаци на приклучоци. -Материјал : Обвилување на приклучокот за безбедност на ABS -Големина : 3.38x0 Електрични капаци на електрични приклучоци. -Којност : Заштитник на бел излез - корисни заштитни капаци на приклучокот се безбедни и сигурни, за децата да допираат заштитник на приклучокот за подрачјето на опасноста. - Робустен и здрав дизајн на физичка структура, заштитниот капак не е лесно да се пробијат капаците на штекерот за деца.