Бебешки Монитор За Спиење За Бебиња Со Базна Станица, Монитор За Дишење На Доенчиња, Го Следи Нивото На Кислород, Отчукувањата на Срцето И Движењето, Паметен Монито?
  • Неодамнешно

Бебешки Монитор За Спиење За Бебиња Со Базна Станица, Монитор За Дишење На Доенчиња, Го Следи Нивото На Кислород, Отчукувањата

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Следете го спиењето на вашето бебе со известување ● Продолжете да го следите отчукувањата на срцето, просечното ниво на кислород и движењето за вашето бебе дење и ноќе Поддршка прилагодете го прагот на параметарот на отчукувањата на срцето на апликацијата. ●Базна станица со екран на екранот ● Работете со мониторот и проверете го отчукувањата на срцето во реално време и просечното ниво на кислород. Ќе ве извести дали на вашето бебе му треба звук. ●Прегледајте и Споделувајте извештаи free App( i OS/Android), извезувајте и споделувајте неограничени детални податоци ЗА PDF/CSV во секое време, погодно за печатење. ●Вградена меморија работи како самостоен монитор и може да складира до 4 сесии податоци, кои ќе се синхронизираат со вашиот мобилен кога ќе се комбинираат со АПЛИКАЦИЈАТА Вихелт. Не треба да се грижите дали ќе изгубите податоци иако телефонот не е поврзан со уредот. ●Покријте го целиот ноќен сон на бебето ● батерија на полнење за двата дела, едно полнење за 16-часовна употреба (монитор) и 7-дневна употреба ( базна станица).