Maveek Безбедност за безбедност на бебето заклучување 4 пакувања 3 копче Дете доказ за освежување, заклучување самостојно лепило за деца бело безбеден замрзнувач, фио?
  • Неодамнешно

Maveek Безбедност за безбедност на бебето заклучување 4 пакувања 3 копче Дете доказ за освежување, заклучување самостојно лепило

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : ABS + не'рѓосувачки челик Тежина : 104g (26g секоја). Големина : 1,2 см x 4cm x 18,5 см. *【3 заклучување на копчето】 Maveek Child Locks за кабинетот има 3 шишиња, притиснете заедно во исто време за да се отклучите. Не е лесно за децата да се отклучат. Пакетот вклучува 4 парчиња брави на кабинетот и 8 дополнителни влошки за лепило. *【Лесно инсталирање】 Заклучувањето на фиоката има лепливи влошки, едноставно залепете на самото место за да ги инсталирате. Не се потребни алатки, нема завртки ниту вежба. Лепилото е исто така цврсто, доволно за повеќето површини како дрво, пластика, стакло, метал, не'рѓосувачки челик, железо и алуминиум итн. *【Силно лепило】 Нашето заклучување на фрижидерот за деца има силно лепило. Подлогата за стап е 4см x 4cm, многу долготрајна. Извадете со фен за коса, не прави оштетување на површината на мебелот. Заменете ги влошките за стапчиња ако веќе не се лепи. *【Трајлив ланец】 Нашиот заклучок на кабинетот за безбедност на децата користи ланец од не'рѓосувачки челик за да се поврзе помеѓу влошките за заклучување. Синџирот е долг 15 см, не е лесен за раскинување или кршење. Антируст, отпорен на абење. Нежните силиконски обложени површини, нема да ја намалат кожата на бебињата. *【Повеќекратни апликации】 Maveek заклучување на бебето има различни апликации. Можете да го користите на машина за миење садови, рерна, фустани, шкафчиња, капаци на тоалетот, шкаф, плакарот, фиока, шпорет, освежувач, врати и сл. Осигурете се дека вашите деца се безбедни дома. *【3 заклучување на копчето】 Maveek Child Locks за кабинетот има 3 шишиња, притиснете заедно во исто време за да се отклучите. Не е лесно за децата да се отклучат. Пакетот вклучува 4 парчиња брави на кабинетот и 8 дополнителни влошки за лепило. *【Лесно инсталирање】 Заклучувањето на фиоката има лепливи влошки, едноставно залепете на самото место за да ги инсталирате.