Код за безбедност Код за заклучување на ладилникот за заклучување на ладилникот за деца за заклучување на вратата за бебиња, брави, заклучување на замрзнувачот, за?
  • Неодамнешно

Код за безбедност Код за заклучување на ладилникот за заклучување на ладилникот за деца за заклучување на вратата за бебиња,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заклучување на вратата од фрижидер- Заштитете го бебето, а бебето нема лесно да ја отвори вратата од шкафот Заклучување на безбедноста на децата- помогнете во заштитата на децата од повреда на несреќи. Безбедно заклучување на бебето со клуч-Безбедносно заклучување со повеќе функции е и практично за дома. Заклучување на кодот за фрижидер- лепило и лепливо, само излупете и лепете, лесен за инсталирање и не е лесен за паѓање. Заклучување на детето за фрижидер- може да биде да се заклучи кабинетот за да се спречи повреденото бебе. Заклучување на вратата од фрижидер- Заштитете го бебето, а бебето нема лесно да ја отвори вратата од шкафот. Заклучување на безбедноста на децата- помогнете во заштитата на децата од повреда на несреќи. Безбедно заклучување на бебето со клуч-Безбедносно заклучување со повеќе функции е и практично за дома. Заклучување на кодот за фрижидер- лепило и лепливо, само излупете и лепете, лесен за инсталирање и не е лесен за паѓање. Заклучување на детето за фрижидер- може да биде да се заклучи кабинетот за да се спречи повреденото бебе. Пакетот вклучува 1 x Безбедносно заклучување 1 пакет X завртки Карактеристики - Изработено од пластичен материјал, издржлив и практичен за заклучување на заклучување на бебето. -Којност : Црна безбедносна лента за бебиња - Може да биде да се заклучи кабинетот за да се спречи бебето да биде повредено за заклучување на фрижидер.