Маријаз Пет Плејпенс Безбедносна Порта За Скали За Врати И Скали Притисочни Порти За Скали Автоматско Затворање На Портата За Скали Заштитна Ограда Рамен Чекор Пр?
  • Неодамнешно

Маријаз Пет Плејпенс Безбедносна Порта За Скали За Врати И Скали Притисочни Порти За Скали Автоматско Затворање На Портата За

DEN 13593.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно Поставување : Безбедносната Порта За Бебиња може да Се Инсталира за 5 Минути По Скали и Врата Сите Обезбедени Алатки и Склопена Челична Конструкција. Монтиран Притисок, Што Значи Дека Не Е Потребно Дупчење. Можете Да Носите Каде И Да Одите, Лесни Инг. Корисно и Практично : Стискајте И Подигнете Ја Рачката За Лесно Отворање На Возрасни Со Една Рака. Ова Е Предност За Моменти кога Го Држите Вашето Дете. Безбедност : Вклучува Повеќе Безбедносни Карактеристики За Заклучување, Четири Ѕидни Чаши за Дополнителна Безбедност и Хардвер за Монтирање. Совршен За Деца 6-24 Месеци. Одлично и За Домашни Миленици. Функција за Автоматско Затворање : Има И Специфичен Тип На Шарка Која Работи За Автоматско Затворање на Портата Откако Ќе Ја Пуштите. Отворете Помалку од 90° и Портата Ќе се Затвори. Отворете Го минатото 90° и Ќе Остане Отворено. Широка Компатибилност : Со Прилагодлива Завртка,Лесната Прошетка низ Портата Е Совршена За Вратите, Ходниците, Дното на Скалите, Кујните, Просториите за Перење, Спалните Соби и Игротеките. Портата Може Брзо Да се Отстрани Од Отворот за Лесно Складирање. Опис на производот : Стилска Безбедносна Порта Што Е Лесна За Инсталирање Со Помош на Систем За Вклопување Под Притисок!Портата Е Многу Лесна За Поставување Користејќи Го Својот Систем За Вклопување Под Притисок. Можете Да Заборавите На Вашата Кутија Со Алатки бидејќи Нема Потреба од Дупчење Ѕидови.Неговиот Систем Со Двојно Заклучување Го Прави Безбеден За Употреба, Бидејќи Само Возрасните можат Да Ја Отворат Портата. Исто Како Врата, Портата Лесно Се Отвора На Двата Начина Со Едната Рака : Идеална Кога го Држите Вашето Бебе.