Нуобести Детски Шампон Детски Шампон 3 Парчиња Капа За Капење За Капење За Бебиња Капа За Капење Цртан Филм Капа За Бања Со Шампон За Жаби Мека Прилагодлива Капа За ?
  • Неодамнешно

Нуобести Детски Шампон Детски Шампон 3 Парчиња Капа За Капење За Капење За Бебиња Капа За Капење Цртан Филм Капа За Бања Со Шампон

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Капачиња за Капење за Туширање за бебиња : ова е комплет од 3 парчиња капачиња за капење за туширање за бебиња со 3 дизајни, Свиња Од Жаба и Мечка Многу слатко и смешно за носење на вашите деца. Привлечете го вниманието на децата, правејќи повеќе забава за времето за капење на бебињата. Материјал : Изработен од ЕКОЛОШКИ ева материјал, мек, прилагодлив, флексибилен, лесен и, издржлив и отпорен на стареење. Капачиња за Капење за Бебешки Шампон : Спречува шампон и вода да влезат во ушите, очите или устата, што го олеснува капењето на вашето дете. Начин за заштита на очите и ушите на малите деца од вода за време на бања или фризура. Четири Прилагодувања На Брзините : прилагодлив дизајн на бравата, лесен и удобен за носење, погоден за повеќето бебиња или деца. Применливо за деца на возраст од 0-6 години. Мултифункционално : вода и шампон во очите, носот и ушите на вашето бебе при капење. Исто така, може да се користи за надворешно докажување на сонцето, скршената коса боли бебето кога сечење коса. 3 Парчиња Капа За Капење За Туширање За Бебиња Цртан Филм Капа За Бања Со Шампон Од Свинска Мечка Мека Прилагодлива Заштитна Капа За Капење За Мали Деца Прилагодлива капа За капење за деца, деца, бебе, мало дете итн. Цртан филм тема дизајн, привлекување на вниманието на детето со леснотија, правејќи повеќе забава за време на бебето бања. Со овие капачиња за перење коса за бебиња, не треба да се грижите како да ги заштитите очите на вашето дете од вода при капење.